Nieuws

Belangrijk! Contact pagina vernieuwd.

Vandaag ben ik dankzij de oplettendheid van iemand erachter gekomen dat het oorspronkelijke contactformulier op mijn website niet werkte. Dit is natuurlijk heel vervelend. Ik heb dit contactformulier daarom meteen offline gehaald en veranderd zodat u toch weet hoe u met mij in contact kunt komen. Mocht u dus het oude contactformulier gebruikt hebben dan bied ik bij deze mijn excuses aan voor het ongemak. U kunt mij mailen naar: irenesway@outlook.com

Tevens zijn er twee nieuwe tekeningen op de website geplaatst. Een nieuwe opdracht in mijn eigen stijl met waterverf en daarnaast nog een persoonlijk project van een papegaaiduiker met kleurpotloden. Deze tekening stond al een tijdje op mijn verlanglijstje en is nu toegevoegd aan mijn privé collectie.

Trots op mijn nieuwste tekening. Deze papegaaiduiker is inmiddels ingelijst en heeft een mooi plekje gekregen.

Irene.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *