• Irene

Magische plekken in je omgeving, het bestaat!

Om te beginnen, ik heb een nieuwe camera riem gekocht die een stuk vriendelijker in gebruik is vergeleken de standaard camerariem. In plaats dat ik telkens zit te jengelen om de riem korter of langer te maken, los of vast te maken, krijg ik dat nu in 2 tellen voor elkaar dankzij een speciaal systeem! Daarnaast kan je hem ook op 3 verschillende manieren dragen wat dus voor dikke pluspunten in comfort zorgt. Voor de geïnteresseerde camera liefhebbers: ik heb het over de Peak Design Slide riem. Google er maar op los!

Ik ben gisteren dus meteen op pad gegaan om foto's te gaan maken, en natuurlijk om deze camera riem te testen. Dus, geen tas. Wel een verademing! Roma mocht natuurlijk met me mee en samen zijn we rond het gouden uurtje op pad gegaan naar de grens van het buitengebied. We kwamen een nieuw leuk pad tegen. Deze was niet zo lang maar het was wel een leuk stukje om te lopen.


Dit soort paden zijn een van de leukste paden om op te lopen, ik weet niet waarom maar misschien is dat wel omdat ik het geluid van het grind onder mijn schoenen heel rustgevend vind. Ja, echt. Ik weet niet of iemand die mening met me deelt, zo ja dan hoor ik het graag!

We waren niet zo ver verwijderd van ons favoriete stukje, de moestuintjes. Het is echt een magisch plekje, het maakt niet uit wat voor een weer het is of wat voor een seizoen, het is altijd een genot om daar te lopen. Zo was dat gisteravond weer het geval, nu alles mooi begint te bloeien en groeien.


Zo zie je maar dat je vaak helemaal niet zo ver van je huis verwijderd hoeft te zijn om mooie en magische locaties te vinden. Ze liggen dichterbij dan je denkt, en ik daag jou uit om ergens deze dagen opzoek te gaan naar een locatie die voor jou ditzelfde gevoel naar boven haalt.


Geniet,

Irene

8 views0 comments